Skip to content

Velkommen til - Vi har en løsning der passer dig!

Personlig gave brodering, brodering til dig selv, dit firma eller brand? Vi laver også event løsninger, og de fleste andre løsninger inden for broderingen. 

Custom og brodering

Hos os forener vi vores passion for broderi med en bred vifte af tjenester, hvilket gør det muligt at skabe unikke og personlige tekstiler, gaver og erindringsgenstande. 

Uanset om det er store eller små projekter, er vores dedikation til kvalitet og kundetilfredshed altid i højsædet. 

Kontakt os i dag, og lad os omsætte din broderi-vision til virkelighed.

Læs mere

Events og broderingsstande

Vi er ikke bundet af et bestemt sted – vi er åbne for at være en del af dit næste event, uanset hvor i landet det måtte være.

Hvis du ønsker at tilføje en stand et vilkårligt sted med broderinger, du selv er med til at sætte præg på, er dette også en mulighed!

Læs mere

Hvorfor vælge os?

FAQ

Hvad hvis mit broderi går op?

Hvis broderiet går op, og du kan se nogle små tråde, (og broderiet ikke er ødelagt), så kan du med fordel bruge en lighter, til forsigtigt at “brænde” tråden af. Så smelter det tråden, og broderiet vil derfor ikke tage yderligere skade. Hver dog forsigtig med ilden, da tråden smelter meget hurtigt.

Hvor lang tid tager det at få leveret?

Efter bekræftelsen tager produktionen mellem 5-10 hverdage, der kan tilkøbes hasteproduktion.

Hvad broderer I på?

Det meste stof og tekstil, her er denim, tykt stof, håndklæder, læder m.m. også inkluderet. Skriv til os hvis du har noget specielt stof, du gerne vil have broderet på, så skal vi nok fortælle om det er en opgave vi kan tage imod og om det er muligt!

Hvad hvis I ødelægger mit tøj?

Der er selvfølgelig en risiko for at brodering eller vores maskine kan ødelægge noget af stoffet. Hvis dette skulle ske, erstatter vi selvfølgelig det hele!

Er det muligt at indlevere privat tøj, som I kan brodere på?

JA, det er ikke noget problem.

Hvorfor er brodering på mit eget produkt nogle gange dyrere?

Brodering på dit eget produkt kan godt være dyrere, da det kræver mere forberedelse, eftersom vi ikke kan erstatte dit eget produkt. Dette gør at processen tager længere tid og prisen bliver dyrere.

Hvad koster det at få en brodering?

Det er meget forskelligt. Det afhænger af antal farver, detaljer og størrelsen på dit broderi. Skriv til os så sender vi gerne et tilbud!

Back to top

Shopping Cart

Your cart is currently empty

Shop now